با این باور که امروزه به ویژه در رقابت اقتصادی، استفاده از اطلاعات مربوط و قابل اتکا مهم ترین ابزار تصمیم گیری صاحبان مشاغل است و دستیابی به این اطلاعات و همچنین انجام دقیق تکالیف مالیاتی بدون استفاده از خدمات حسابداران متخصص در امور مالی و مالیاتی امکان پذیر نیست، ما بر خلاف سایر شرکت های فعال در زمینه مالی ، تخصص و تجربه خود را در اختیار اشخاص حقیقی و واحد های صنفی قرار داده ایم تا آن ها نیز از مزایای شگفت انگیز حسابداری و تحلیل های مالی بهره مند گردند.
ماموریت ما این است تا همچون تراز در دست معمار که انحرافات ساختمان را به او نشان می دهد، با نشان دادن انحرافات مالی، صاحبان مشاغل را در رفع آن یاری نموده و باعث رونق کسب و کارشان شویم
چشم انداز ما نوآوری برای رسیدن به آینده ای روشن تر و پایدارتر است.
ارزش های ما ریشه در صداقت، همدلی و توانمندسازی دارد. ما تا انتها پشتیبان شماییم
اقتصاد کشور ما یک اقتصاد رانتی نفتی بوده، لذا احساس نیازی از سوی دولت به مالیات وجود نداشت اما با اعمال تحریم های اقتصادی هر سه قوه به اجماع رسیدند که هزینه های کشور باید از محل مالیات تامین گردد.
محاسبه مالیات صاحبان مشاغل توسط یک فرد (ممیز) براساس شواهد و قرائن را علی الراس می گویند که موجب اعمال سلیقه و نا عدالتی می شود، به همین دلیل از آن بعنوان یک قانون فساد انگیز یاد می شود، لذا در سال 94 از قانون مالیات های مستقیم کشور حذف و مقرر شد از سال 98 اجرایی شود.
با توجه به حذف علی الراس و هوشمند سازی اخذ مالیات لازم است تا مودیان با استفاده از یک سیستم حسابداری و مستند نمودن هزینه های خود از افزایش چند برابری مالیات جلوگیری کنند.
مسئولین سازمان امور مالیاتی (دولت) بر این عقیده اند که با روش سنتی و از طریق تشخیص افرادی به نام ممیز نمی توانند مالیات حقه خود را وصول کنند لذا با حذف قانون علی الراس (ممیز محوری) و دستیابی به اطلاعات اقتصادی مودیان به دنبال هوشمندسازی اخذ مالیات هستند.
- این امر در بسیاری از کشورها، حتی جهان سومی عملی شده است. - در ایران نیز با توجه به اینکه بسیاری از سازمان ها و نهادها ( بانک ها- شهرداری ها- سازمان ثبت اسناد و املاک و ... ) مکلف به ارائه ریزداده های خود بصورت آنلاین به سازمان امور مالیاتی شده اند هوشمند سازی اخذ مالیات قطعا شدنی است.